Praedium verwelkomt graag financieel/administratief ondernemerschap

September 2017 – Praedium Coöperatie is een netwerk van ondernemende zelfstandigen. De coöperatie staat altijd open voor nieuwe leden. Maar momenteel zoeken we een specialist die ons team op financieel en administratief gebied kan ondersteunen. Ben jij ondernemend en ondernemer, op zoek naar een nieuwe uitdaging én krijg je energie van het verder brengen van onze coöperatie en de daaruit voortkomende ondernemingen?

Wat wij doen
De ondernemende zelfstandigen van Praedium Coöperatie zetten zich in voor een leefbaar, duurzaam en economisch vitaal buitengebied. We creëren, zien en grijpen kansen voor ondernemerschap dat voorziet in lokale en regionale uitdagingen en behoeften. Praedium inspireert door zelf concepten in de markt te zetten en adviseert overheden en andere ondernemers van initiatief tot en met de realisatie. Momenteel werken wij onder meer aan Herenboeren, Peppelhout en Natuurbegraven.

Wie wij zoeken
We zoeken versterking van onze coöperatie; een enthousiaste zelfstandig ondernemer met affiniteit voor het buitengebied. Iemand ook die zijn of haar financiële en administratieve expertise wil inzetten om projecten en ondernemingen goed vorm te geven. Een ondernemer ook die communicatief vaardig is, vragen stelt en antwoorden geeft, en in een adviserende en ondersteunende rol samenwerkt met verschillende projectleiders. We maken graag gebruik van jouw analytische en nauwkeurige, maar praktisch ingestelde blik en van je kennis en ervaring met administratieve processen en boekhoudkundige vaardigheden.

Wat wij bieden
Wij bieden een inspirerende ondernemende omgeving waarin mensen elkaars expertises, netwerk, kennis en vaardigheden benutten en versterken. We werken graag samen, ontmoeten elkaar regelmatig op het inspirerende landgoed dat onze werkbasis vormt en werken er aan een breed scala van projecten. Vanuit de lopende projecten is er naar verwachting ruimte om 1,5 tot 2 dagen per week werkzaamheden te verrichten. Daarbij bestaat de mogelijkheid om je eigen ondernemerschap binnen Praedium verder te ontwikkelen en te benutten.

Heb je interesse, stuur dan je motivatie en CV naar info@praedium.eu. Wil je meer informatie over Praedium of de te verrichten werkzaamheden, neem dan contact op met Judith van der Bruggen-van Doren op 06 – 20 07 07 52.

Download deze tekst als pdf