Praedium verwelkomt graag een junior groene ondernemer

31 januari 2018 – Praedium Coöperatie is een groep ondernemende zelfstandigen, gevestigd in Vught. De coöperatie staat altijd open voor nieuwe leden. Momenteel zijn wij op zoek naar een ondernemende junior die ons team kan versterken bij de uitvoering van onze duurzame projecten in de buitenruimte.

Wat wij doen
De ondernemende zelfstandigen van Praedium Coöperatie zetten zich in voor een leefbaar, groen en economisch vitaal buitengebied. Praedium inspireert door zelf concepten in de markt te zetten en adviseert andere ondernemers en overheden van initiatief tot en met de realisatie. Momenteel werken wij onder meer aan Herenboeren, Peppelhout en landschapsverbetering door middel van groene subsidies.

Wie wij zoeken
We zoeken versterking van onze coöperatie. We zijn op zoek naar een enthousiaste junior zelfstandig ondernemer die affiniteit heeft met het buitengebied. Iemand die goede ideeën heeft op het gebied van landbouw, landschap en natuur en zijn/haar expertise wil inzetten om het buitengebied leefbaar te houden. Iemand die communicatief vaardig en leergierig is en in een ondersteunende rol kan samenwerken met verschillende projectleiders. Belangrijke vaardigheden zijn een kritische en nauwkeurige blik, praktische insteek en analytisch vermogen.

Wat wij bieden
Wij bieden een inspirerende ondernemende omgeving waarin mensen elkaars expertises, netwerk, kennis en vaardigheden kunnen benutten. We werken graag samen en ontmoeten elkaar regelmatig op het mooie landgoed dat onze thuisbasis vormt. Vanuit de lopende projecten is er op dit moment een vraag naar ondersteuning van circa twee dagen per week. Daarnaast krijg je volop de kans om je eigen ondernemerschap binnen het netwerk van Praedium verder te ontwikkelen.

Ben jij ondernemend van karakter, wil je bijdragen aan een levendig en veerkrachtig buitengebied en ben je bereid om regelmatig op onze thuisbasis in Vught én onderweg te zijn? Neem dan contact op met Paul van Limpt via 06-30597901 of pvlimpt@praedium.eu. Wil je meer informatie over wat Praedium drijft, kijk dan elders op www.praedium.eu.

Download deze tekst als pdf