Praedium viert feest en trakteert, met impact!

15 november 2017 – Wie jarig is trakteert, toch? Nou, Praedium Coöperatie viert vanaf december 2017 een jaar lang haar eerste lustrum, misschien wel met jou. Want vijf jaar na onze oprichting maak je kans op een waardevol cadeau. Een dagdeel lang mag je gratis gebruikmaken van ons enthousiasme en onze creativiteit, kennis en expertise. Het enige wat je daarvoor moet doen, is jouw persoonlijke challenge naar ons toesturen. De meest uitdagende, verrassen wij op 19 december met een bezoek.

Wij hebben de afgelopen jaren mogen werken aan meer geluk, en een waardevolle, vitale buitenruimte waar het goed toeven, recreëren en ondernemen is. Het zou zomaar kunnen dat een Praediaan, al dan niet in teamverband, ook met jou is opgetrokken, of dat nog steeds doet.

Een sessie met impact
In ons eerste lustrumjaar willen we onze relaties bedanken. Iedereen maakt daarom kans op een bijzondere vorm van Praedium-support. Hoe? Met een impactsessie. Ben jij of ken jij iemand met een uitdaging of vraagstuk? Of zit je met een dilemma? Laat het ons weten en wij helpen jou verder. Weet jij of jouw relatie ons het meest te raken in zijn of haar challenge, dan brengt het Praedium-team graag een inspirerend bezoek; een bezoek dat je als mens en/of ondernemer verder brengt.

Wij bezoeken op dinsdag 19 december twee mensen met de meest uitdagende challenge, en dat kan jij dus ook zijn. Dan komen we dus een dagdeel naar jouw bedrijf, kantoor of gebied waar we ons buigen over het vraagstuk, dilemma of de uitdaging waar jij voor staat.

Andere wegen inslaan
Aan welke challenges kun je denken? Je bent op zoek naar een onderscheidend concept, je wilt een nieuwe en korte keten opzetten. Of misschien zoek je naar een nieuw verdienmodel, worstel je met het bestemmingsplan, het uitdragen van je verhaal, of wil je een stuk grond anders inrichten.

Wij brengen onze experts zonder dat het je iets kost, een ochtend of middag samen, en werken samen met jou aan een sessie waarmee je verder kunt.

Wat te doen?
Stuur ons uiterlijk 5 december jouw challenge. Dat kan op papier, in een mail, maar evengoed via een online filmpje of presentatie, animatie of iets anders. En zo kun je ons bereiken. We kijken uit naar waar jij ons mee verrast!

Team Praedium Coöperatie

Geert, Job, Paul, Judith, Boudewijn, Bram, Douwe